Летња школа математике

„Летњи математички камп“- Шабац, 2018.

„Летњи математички камп“ одржаће се у ОШ „Николај Велимировић“ у Шапцу, од         20-25.8.2018. године. Камп се одржава за ученике од трећег до осмог разреда основне школе.

У току сваког дана предвиђена су по 4 часа математике и математичко предавање за учеснике „Кампа“ у поподневним часовима. Након завршених предавања организоваћемо такмичење из математике, а на свечаном затварању прогласити најуспешније такмичаре.

Предавачи ће бити наставници ОШ „Николај Велимировић“, студенти Математичког факултета и ученици средњих школа (најуспешнији такмичари из математике ). Полазници „Кампа“ су ученици шабачких основних школа и основци из целе Србије, БиХ, Црне Горе…

За све учеснике „Кампа“ ван Шапца и предаваче обезбеђени су бесплатни смештај и исхрана током трајања „Кампа“. Рад предавача је волонтерски.

Ученици којима је потребан смештај током „Кампа“ пријављују се путем електронске поште. Све потребне информације можете добити на Facebook страници „Летњег математичког кампа-Шабац“. На сајту ће бити истакнут и распоред предавања по разредима, као и сатница дешавања током дана.

Врата ОШ „Николај Велимировић“ отворена су крајем августа за све којима је математика у срцу.

                                                         Добродошли !

 

______________________________________________________________________

„Летњи математички камп“- Шабац, 2017.

„Летњи математички камп“ одржаће се у ОШ „Николај Велимировић“ у Шапцу, од 21-27.8.2017. године. Камп се одржава за ученике од трећег до осмог разреда основне школе.

У току сваког дана предвиђена су по 4 часа математике и мотивационо предавање за учеснике „Кампа“. У вечерњим часовима ћемо и погледати и најуспешније семинарске радове учесника “Кампа”. Након завршених предавања организоваћемо такмичење из математике, а на свечаном затварању прогласити најуспешније такмичаре.

Предавачи ће бити наставници ОШ „Николај Велимировић“, професори математике из Србије и иностранства, као и ученици средњих школа (најуспешнији такмичари из математике ). Полазници „Кампа“ су ученици шабачких основних школа и основци из целе Србије, БиХ, Црне Горе…

За све учеснике “Кампа” ван Шапца и предаваче обезбеђени су бесплатни смештај и исхрана током трајања “Кампа”. Рад предавача је волонтерски.

Ученици којима је потребан смештај током “Кампа” пријављују се путем електронске поште. Све потребне информације можете добити на Facebook страници “Летњег математичког кампа-Шабац”.

Врата ОШ “Николај Велимировић” отворена су крајем августа за све којима је математика у срцу.

                                                         Добродошли !

__________________________________________________________________

ЛЕТЊИ МАТЕМАТИЧКИ КАМП 2015. ГОДИНЕ

     LOGO ЛЕТЊИ МАТЕМАТИЧКИ КАМП „ШАБАЦ 2014“

 Овогодишњи камп биће одржан од 18.8.2014. године до 23.8.2014. године, у Основној школи „Николај Велимировић“ Шабац.

Камп ће радити у 3 секције: математичка, физичка и информатичка.

Радом кампа обухваћени су ученици IV, V, VI, VII и VIII разреда основне школе, заинтересовани за ове науке.

Предавачи су ученици Математичке гимназије из Београда, најуспешнији такмичари и наставници ентузијасти.

Позивамо све заинтересоване да узму учешће у раду ове јединствене школе наука.

Детаљнија обавештења следе крајем јуна.

ОШ „Николај Велимировић“ Шабац

Миољуб Исаиловић, наставник математике